AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum fırtınasının içinde kalmak

Kahve falında kum fırtınasının içinde kalmak

Kahve falında kum fırtınasının içinde kalmak maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, bir ömür olacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, giderlerin artış göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum fırtınasının içinde kalmak gördüyseniz:

  • Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kum fırtınasının içinde kalmak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kum fırtınasında kalmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, parasının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında fırtınanın içinde kalmak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına delalettir.

Kahve falında fırtına içinde kalmak yeni alanlara yöneleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kum içinde kalmak kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum fırtınasına yakalanmak gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, kazancının daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum fırtınası görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında fırtınada kalmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir