AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtına görmek

Kahve falında fırtına görmek

Kahve falında fırtına görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına işarettir.

Kahve falında fırtına gördüyseniz:

  • Sesli düşünmenin yararı var.

Kahve falında fırtınayla uçmak haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında fırtınada gemi görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalet eder.

Kahve falında fırtınalı hortum görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fırtınada gemide olmak kötü yola sapmayacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur fırtına görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortum fırtına görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında karlı fırtına görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında fırtınada kalmak falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir