AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum fırtınasında kalmak

Kahve falında kum fırtınasında kalmak

Kahve falında kum fırtınasında kalmak daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, insanlarla arasının iyi olacağına, onların kıymetini bileceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, ruhunun dinleneceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında kum fırtınasında kalmak gördüyseniz:

  • Kelimeleri dikkatle seçmenizde fayda var.

Kahve falında kum fırtınasının içinde kalmak eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kum fırtınasında kalmak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine inanılır.

Kahve falında kum fırtınasına yakalanmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kum fırtınası görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fırtınada kalmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırtınanın içinde kalmak ofisteki ağız tadının kaçacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fırtına içinde kalmak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kum yığını altında kalmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir