AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum boncuk görmek

Kahve falında kum boncuk görmek

Kahve falında kum boncuk görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, güzel sözler işiteceğine, işlerinin yarıda kalacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kum boncuk gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler veya elinize geçen bilgiler size fayda sağlayabilir.

Kahve falında kum boncuk görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında boncuklu ayakkabı görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında nazar boncuğu hediye etmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden nazar boncuğu almak yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında boncuklu bilezik görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil boncuk dizmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi boncuk dizmek tüm arzularının yerine geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir