AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil boncuk dizmek

Kahve falında yeşil boncuk dizmek

Kahve falında yeşil boncuk dizmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil boncuk dizmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma örneği göstereceksiniz.

Kahve falında yeşil boncuk dizmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk dizmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe boncuk dizmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine işaret eder.

Kahve falında renkli boncuk dizmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuk dizdiğini görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz boncuk dizmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında boncuk dizmek verimli olacak işler yapacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün dizmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir