AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu ayakkabı görmek

Kahve falında boncuklu ayakkabı görmek

Kahve falında boncuklu ayakkabı görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çok zor günler geçirileceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına rivayet eder.

Kahve falında boncuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Evinizde bazı istenmeyen misafirleriniz olabilir.

Kahve falında boncuklu ayakkabı görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde boncuk görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden boncuk almak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı boncuklu kolye görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boncuk bulmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert boncuk görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine alamet eder.

Kahve falında boncuktan kolye takmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir