AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden nazar boncuğu almak

Kahve falında birinden nazar boncuğu almak

Kahve falında birinden nazar boncuğu almak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden nazar boncuğu almak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli gelişmeler olabilir.

Kahve falında denizde nazar boncuğu bulmak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında nazar boncuğu vermek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına delalet eder.

Kahve falında nazar boncuklu kolye almak kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına delalettir.

Kahve falında nazar boncuklu yüzük takmak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına yorulur.

Kahve falında nazar boncuğu hediye almak üzerindeki kötü imajı sileceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Kahve falında nazar boncuklu anahtarlık görmek küfürlü söze, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında nazar boncuklu bilezik görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir