AnaSayfa / Genel / Kahve falında külot yakmak

Kahve falında külot yakmak

Kahve falında külot yakmak güzel bir hayat süreceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, daima secde ve şükür edeceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, hayallerinin yıkılacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında külot yakmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları hakkında konuşmak yerine, neler yaptığınıza odaklanmalısınız.

Kahve falında külot yakmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz külot görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yapılan planların alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz atlet ve külot görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz külot giymek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın külotu görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı külot almak el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak külot görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında külot asmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir