AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın külotu görmek

Kahve falında kadın külotu görmek

Kahve falında kadın külotu görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, kararlarına saygı duyulacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın külotu gördüyseniz:

  • Koşullarınızı karşı tarafa empoze etmeye çalışmanızın olumsuz geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında kadın külot görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine rivayet eder.

Kahve falında külotlu kadın görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, çok büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın külotu görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında külot yakmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sütyen külot görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, maddi açıdan nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında yeni külot görmek zahmete ve derde düşeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dantelli külot görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir