AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı külot almak

Kahve falında kırmızı külot almak

Kahve falında kırmızı külot almak iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı külot almak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler Polisiye olaylara ya da başka istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Kahve falında kırmızı külot giydiğini görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı külot görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı külotlu çorap görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı külot hediye almak mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, prestij sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı külot giymek eşi ile arasının açılacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı külot almak ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına inanılır.

Kahve falında mor külot görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir