AnaSayfa / Genel / Kahve falında külot asmak

Kahve falında külot asmak

Kahve falında külot asmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, hainlik yapacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında külot asmak gördüyseniz:

  • Sonra davranışlarınız oldukça belirgin bir şekilde asabileşebilir.

Kahve falında külot asmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın külotu görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi külotunu görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, tabiatı kötü olan kişiye inanılır.

Kahve falında beyaz külot almak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayan külot görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında hediye külot almak onun her zaman başında olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıkanmış külot görmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında külot istemek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir