AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak külot görmek

Kahve falında ıslak külot görmek

Kahve falında ıslak külot görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına yorulur.

Kahve falında ıslak külot gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tavsiyeler ya da öğütler iltifatlara neden olabilir.

Kahve falında ıslak külot görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan külotu görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mor külot görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi külotunu görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah külot giymek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında renkli külot görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık külot görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir