AnaSayfa / Genel / Kahve falında kullanılmış silgi görmek

Kahve falında kullanılmış silgi görmek

Kahve falında kullanılmış silgi görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kullanılmış silgi gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden organize edilmesi veya bazı işlerin ortaya çıkmadan önce test edilmesi çok daha etkin şekilde devreye sokulması anlamına gelebilir.

Kahve falında kullanılmış silgi görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında defter silgisi görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalettir.

Kahve falında kalem silgisi görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalem ve silgi görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine işaret eder.

Kahve falında silgi tozu görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz silgi görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sürekli yerinde sayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silgi toplamak ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında silgi ve kalem görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir