AnaSayfa / Genel / Kahve falında silgi toplamak

Kahve falında silgi toplamak

Kahve falında silgi toplamak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında silgi toplamak gördüyseniz:

  • Yorulmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Kahve falında silgi toplamak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında kalem ve silgi görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü silgi görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi silgi görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silgi kaybetmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, tüm arzularının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu silgi görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silgi tozu görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz silgi görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, ileride çok zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir