AnaSayfa / Genel / Kahve falında silgi tozu görmek

Kahve falında silgi tozu görmek

Kahve falında silgi tozu görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında silgi tozu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında silgi tozu görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında silgi ve kalem görmek giderlerin artış göstereceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına işarettir.

Kahve falında silgi satın almak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz silgi görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, büyük atılımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silgiyle silmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işarettir.

Kahve falında silgi yemek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silgi aldığını görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında silgi aramak tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir