AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz silgi görmek

Kahve falında beyaz silgi görmek

Kahve falında beyaz silgi görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, yeni bir araba satın alınacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz silgi gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yol ya da seyahat bir problemin çözümünde etkili olabilir.

Kahve falında beyaz silgi görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, kurulu düzeninin olacağına yorulur.

Kahve falında kalem ve silgi görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, yeni yollara girileceğine işarettir.

Kahve falında silgiyle silmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, uzun uzun dalıp gideceğine alamet eder.

Kahve falında silgi kaybetmek huzursuzluklarından kurtulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi silgi görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında silgi ve kalem görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah silgi görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında silgi toplamak her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir