AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem silgisi görmek

Kahve falında kalem silgisi görmek

Kahve falında kalem silgisi görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalem silgisi gördüyseniz:

  • İmkansız amaçlar belirleyip, sadece yarısını gerçekleştirebildiğinizde boşu boşuna kendinize kızıyorsunuz.

Kahve falında kalem silgisi görmek korkularının sona ereceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalem silgi görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında silgi ve kalem görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında kalem ve silgi görmek geçim derdine düşmeyeceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil silgi görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, işlerin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında silgi tozu görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında silgi vermek iş yerinde çok zarar edileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu silgi görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir