AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem ve silgi görmek

Kahve falında kalem ve silgi görmek

Kahve falında kalem ve silgi görmek işlerinin yaver gideceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, ferahlığa çıkacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kalem ve silgi gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerden zevk almayı başarabilecek ruh yapısındasınız.

Kahve falında silgi ve kalem görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında kalem silgi görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine inanılır.

Kahve falında kalem ve silgi görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, insanları sakinleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalem silgisi görmek gözyaşına boğulacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kullanılmış silgi görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silgi görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırtasiyeden silgi almak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına işarettir.

Kahve falında silgi aramak kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir