AnaSayfa / Genel / Kahve falında silgi ve kalem görmek

Kahve falında silgi ve kalem görmek

Kahve falında silgi ve kalem görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında silgi ve kalem gördüyseniz:

  • Hemen her alanda insanları etkileyip, peşinizden sürükleyebilirsiniz.

Kahve falında silgi ve kalem görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında kalem silgi görmek kısmetin ve talihin açılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında kalem silgisi görmek gözyaşlarının dineceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında kalem ve silgi görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silgi yemek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kullanılmış silgi görmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında renkli silgi görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silgi aldığını görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir