AnaSayfa / Genel / Kahve falında defter silgisi görmek

Kahve falında defter silgisi görmek

Kahve falında defter silgisi görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, zorlukların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında defter silgisi gördüyseniz:

  • Bazı konular kaplumbağa hızıyla ilerliyor olabilirler.

Kahve falında defter silgisi görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına yorulur.

Kahve falında kullanılmış silgi görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında silgi tozu görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında mavi silgi görmek güçlükle elde edilecek başarı, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında silgi yemek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü silgi görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Kahve falında kalem ve silgi görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalem silgi görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir