AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulakları kepçe görmek

Kahve falında kulakları kepçe görmek

Kahve falında kulakları kepçe görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, maneviyata yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulakları kepçe gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kulağının kepçe olduğunu görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, gelişiminin hız kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağı kepçe görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kepçe kulak görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kepçe kulak görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kulaklarını kepçe görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulakları kepçe görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paletli kepçe görmek para sıkıntısının olmayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kepçeyle toprak kazmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir