AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepçe kulak görmek

Kahve falında kepçe kulak görmek

Kahve falında kepçe kulak görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, borçlarının ödeneceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, anlaşmalardan cayılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kepçe kulak gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkileri nedeniyle insanlarla sürtüşmeye girme eğilimindesiniz.

Kahve falında kulağının kepçe olduğunu görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kepçe kulak görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet eder.

Kahve falında kulağı kepçe görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yarar sağlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulaklarını kepçe görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına delalettir.

Kahve falında kulakları kepçe görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kepçe kulak görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında yemek kepçesi görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, gönül kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kepçeyle balık tutmak düşüncelerini net olarak açamayacağına, sorunlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir