AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağı kepçe görmek

Kahve falında kulağı kepçe görmek

Kahve falında kulağı kepçe görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, yokluk içine gireceğine, çok büyük adımlar atacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında kulağı kepçe gördüyseniz:

  • Uyarmak için kendinizi çok fazla yormanın faydası olamayabilir.

Kahve falında kulağı kepçe görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kulakları kepçe görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kepçe kulak görmek başarılara yeni başarılar katılacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağının kepçe olduğunu görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kulaklarını kepçe görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kepçe kulak görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kepçe makinası görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına yorulur.

Kahve falında yemek kepçesi görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir