AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kepçe kulak görmek

Kahve falında kendini kepçe kulak görmek

Kahve falında kendini kepçe kulak görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, üçüncü gözünün açılacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalettir.

Kahve falında kendini kepçe kulak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerin sağlık sorunlarına zaman ayırmanızda gerekebilir.

Kahve falında kulağının kepçe olduğunu görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında kulakları kepçe görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini kepçe kulak görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına işarettir.

Kahve falında kepçe kulak görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında kulaklarını kepçe görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağı kepçe görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, malın bereketinin artmasına tabir olunur.

Kahve falında kepçe makinası görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işarettir.

Kahve falında kepçeye binmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir