AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepçeyle toprak kazmak

Kahve falında kepçeyle toprak kazmak

Kahve falında kepçeyle toprak kazmak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kepçeyle toprak kazmak gördüyseniz:

  • Uzak yerlerden olumlu haberler alabilirsiniz.

Kahve falında kepçeyle toprak kazmak çok sorunlu günler geçireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kepçe aracı görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kepçeyle ev yıkmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık kepçe görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işarettir.

Kahve falında gümüş kepçe görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında kulaklarını kepçe görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini kepçe kulak görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kazancın devamlı olacağına işarettir.

Kahve falında kepçe görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir