AnaSayfa / Genel / Kahve falında paletli kepçe görmek

Kahve falında paletli kepçe görmek

Kahve falında paletli kepçe görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, sorunların biteceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, ticaretinin açılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paletli kepçe gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmek sorun yaratabilir.

Kahve falında paletli kepçe görmek darlığa düşeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında deniz paleti görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında palet görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında tahta palet görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında paletle yüzmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde paletle yüzmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında kepçe operatörü görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kepçeyle balık tutmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, atılan adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir