AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaklarını kepçe görmek

Kahve falında kulaklarını kepçe görmek

Kahve falında kulaklarını kepçe görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, amaçlarına nail olacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulur.

Kahve falında kulaklarını kepçe gördüyseniz:

  • Bir an da eski arkadaşlarınız, ortaklarınız, müşterileriniz veya akrabalarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kulaklarını kepçe görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulur.

Kahve falında kendini kepçe kulak görmek bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine alamet eder.

Kahve falında kepçe kulak görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağının kepçe olduğunu görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağı kepçe görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Kahve falında kulakları kepçe görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kamyon kepçe görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kepçe kullanmak her gün daha fazla dolacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir