AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağının kepçe olduğunu görmek

Kahve falında kulağının kepçe olduğunu görmek

Kahve falında kulağının kepçe olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağının kepçe olduğunu gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi anımsayın, gerekli olacaklar.

Kahve falında kulaklarını kepçe görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kepçe kulak görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında kulağı kepçe görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kepçe kulak görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine inanılır.

Kahve falında kulağının kepçe olduğunu görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulakları kepçe görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kepçe aracı görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine işarettir.

Kahve falında altın kepçe görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir