AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak memesinin koptuğunu görmek

Kahve falında kulak memesinin koptuğunu görmek

Kahve falında kulak memesinin koptuğunu görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kulak memesinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek ya da geleceğinizi düzenlemek için zaman harcayabilir ya da bütçe yapabilirsiniz.

Kahve falında kulak memesinin koptuğunu görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak memesi görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak memesi emmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kulak memesini kesmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kulak memesi kesmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında kulak memesini emmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna delalettir.

Kahve falında kulak memesinin kanadığını görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memenin yarıldığını görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir