AnaSayfa / Genel / Kahve falında memenin yarıldığını görmek

Kahve falında memenin yarıldığını görmek

Kahve falında memenin yarıldığını görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, saygınlık elde edeceğine, üzüleceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memenin yarıldığını gördüyseniz:

  • Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var.

Kahve falında memenin yarıldığını görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında dilin yarıldığını görmek fırsatların heba edileceğine, para sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kaşının yarısının olmadığını görmek insanları kandıracağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında avuç içinin yarıldığını görmek girdiği işleri kaybedeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında birini yarı yolda bırakmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz yarılması görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında denizi yarıp geçmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağların yarıldığını görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir