AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak memesinin kanadığını görmek

Kahve falında kulak memesinin kanadığını görmek

Kahve falında kulak memesinin kanadığını görmek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak memesinin kanadığını gördüyseniz:

  • Özet olarak sinirlilik, zor anlamak, insanlarla anlaşamamak, yolculuklarda ufak aksilikler gibi şeylere açıksınız.

Kahve falında kulak memesinin kanadığını görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak memesini emmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında kulak memesi görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına delalettir.

Kahve falında kulak memesi kesmek huzurunun eski haline döneceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak memesi emmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa alamet eder.

Kahve falında kulak memesini kesmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında kulak memesinin koptuğunu görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağın kanadığını görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir