AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak memesini emmek

Kahve falında kulak memesini emmek

Kahve falında kulak memesini emmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, kötüyse düzeleceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına delalet eder.

Kahve falında kulak memesini emmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşımınız çevrenizdeki kişilerden kabul görmeyebilir.

Kahve falında kulak memesi emmek bazı başka desteklere kavuşacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine delalet eder.

Kahve falında kulak memesini emmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memesini emmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına işarettir.

Kahve falında kadın memesini emmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının memesini emmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının memesini emmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin memesini emmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir