AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak memesi görmek

Kahve falında kulak memesi görmek

Kahve falında kulak memesi görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, en pahalı evlerde oturacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, büyük savaşların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kulak memesi gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili tamirat ya da bazı hazırlıklar sizi yorabilir.

Kahve falında kulak memesini kesmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında kulak memesini emmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine delalettir.

Kahve falında kulak memesinin kanadığını görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak memesi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, tatsızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak memesi emmek makam ve rütbe edineceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kulak memesi kesmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak memesinin koptuğunu görmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına alamet eder.

Kahve falında kendi memesini emmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir