AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağın kanadığını görmek

Kahve falında kulağın kanadığını görmek

Kahve falında kulağın kanadığını görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, rahata kavuşacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına işarettir.

Kahve falında kulağın kanadığını gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gereken konular olabilir.

Kahve falında kulağın kanadığını görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kulağının kanadığını görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağının kanadığını görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kulak memesinin kanadığını görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin burnunun kanadığını görmek kazancının tükenmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk kanadı yediğini görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin burnunun kanadığını görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine işarettir.

Kahve falında kolunun kanadığını görmek ana baba duası alınacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir