AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak kıllarını kesmek

Kahve falında kulak kıllarını kesmek

Kahve falında kulak kıllarını kesmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak kıllarını kesmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında kulak kılı kesmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, moralinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında kulak kıllarını kesmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında köpek kulağı kesmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kulağını kesmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kulağını kesmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, zayıflayacağına delalet eder.

Kahve falında kulağını kesmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, büyük bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak memesini kesmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi kulağı kesmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir