AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak kılı kesmek

Kahve falında kulak kılı kesmek

Kahve falında kulak kılı kesmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında kulak kılı kesmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kafanızda bazı fikirler ya da öngörüleriniz olabilir.

Kahve falında kulak kıllarını kesmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulak kılı kesmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak memesini kesmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak kesmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kulağını kesmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kulağını kesmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin kulağını kesmek evlatlarının hayırlı olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında köpek kulağı kesmek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir