AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kulağı kesmek

Kahve falında köpek kulağı kesmek

Kahve falında köpek kulağı kesmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında köpek kulağı kesmek gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında köpek kulağı kesmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kulağını kesmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulak memesi kesmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kulak kılı kesmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kulağını kesmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulak kesmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi kulağı kesmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kulak memesini kesmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir