AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kulağını kesmek

Kahve falında kendi kulağını kesmek

Kahve falında kendi kulağını kesmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, yeni denemelerde bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kulağını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız kasıtlı olarak yanlış anlaşılarak hakkınızda çeşitli laflar çıkartılabilir.

Kahve falında kedi kulağı kesmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulak memesini kesmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak kıllarını kesmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalet eder.

Kahve falında kulak kılı kesmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek kulağı kesmek rızkın artacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak kesmek mutsuz ve üzgün olacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin kulağını kesmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kulak memesi kesmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir