AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kulağı kesmek

Kahve falında kedi kulağı kesmek

Kahve falında kedi kulağı kesmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, ailesini utandırmayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işarettir.

Kahve falında kedi kulağı kesmek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.

Kahve falında kedi kulağı kesmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, hak yemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kulağını kesmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kulak kesmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kulağını kesmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında köpek kulağı kesmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak kıllarını kesmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin kulağını kesmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında kulağını kesmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir