AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kulağını kesmek

Kahve falında birinin kulağını kesmek

Kahve falında birinin kulağını kesmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kulağını kesmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız durumunda planlarınızla karşınızdaki kişileri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında köpeğin kulağını kesmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kulağını kesmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına inanılır.

Kahve falında kulak kılı kesmek sorunlarını gidereceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulak memesi kesmek hatalarından erken döneceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek kulağı kesmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Kahve falında kulak kıllarını kesmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında kulağını kesmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında birinin kulağını kesmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, Allah’ın yolundan gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir