AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağını kesmek

Kahve falında kulağını kesmek

Kahve falında kulağını kesmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağını kesmek gördüyseniz:

  • Pervasız tutumunuz yüzünden ilişkiniz açışa çıkabilir.

Kahve falında birinin kulağını kesmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kulağını kesmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, nimetin ve kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında kulak memesi kesmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında kulağını kesmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi kulağı kesmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında köpek kulağı kesmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kulağını kesmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında kulak kılı kesmek böyle işlere kalkışacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir