AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kulağını kesmek

Kahve falında köpeğin kulağını kesmek

Kahve falında köpeğin kulağını kesmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin kulağını kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun üzerine gitmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında köpeğin kulağını kesmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, yüksek bir makama geleceğine işarettir.

Kahve falında köpek kulağı kesmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak kesmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulak memesi kesmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulak kılı kesmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi kulağı kesmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kulağını kesmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağını kesmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir