AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak kesmek

Kahve falında kulak kesmek

Kahve falında kulak kesmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, yarar getireceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kulak kesmek gördüyseniz:

  • Sizi riskli veya sizi ilgilendirmeyen konuların içine dahil etmeye çalışan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında kulak kesmek sorunlarını aşacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında kulağını kesmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kulağını kesmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kulağını kesmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin kulağını kesmek şansının artacağına, onları koruyup kollayacağına yorulur.

Kahve falında kulak memesini kesmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında köpek kulağı kesmek haneye bereket geleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kulağını kesmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir