AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağının şiştiğini görmek

Kahve falında kulağının şiştiğini görmek

Kahve falında kulağının şiştiğini görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağının şiştiğini gördüyseniz:

  • Acele kararlardan kaçının.

Kahve falında kulağın şiştiğini görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulak şiştiğini görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağının şiştiğini görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında balon şişiren birini görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü şiş görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklarının şiştiğini görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dudak şişmesi görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el bileğinin şiştiğini görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir