Kahve falında ayaklarının şiştiğini görmek

Kahve falında ayaklarının şiştiğini görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, belki ölümler görüleceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine yorulur.

Kahve falında ayaklarının şiştiğini gördüyseniz:

  • Politik olmanızda fayda var.

Kahve falında ayakları şişmiş görmek el açmayacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ayağının şiştiğini görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sorunlarının sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarını şişmiş görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında ayaklarını şiş görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarının şiştiğini görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarının şiş olduğunu görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakların şiştiğini görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine yorulur.

Kahve falında ayağı şiş görmek hem de sevdiklerinin olacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir