AnaSayfa / Genel / Kahve falında balon şişiren birini görmek

Kahve falında balon şişiren birini görmek

Kahve falında balon şişiren birini görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında balon şişiren birini gördüyseniz:

  • Artık işinize yaramayan iş, ilişki, iş birliği veya düzenlemelerden vazgeçmek eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında şişirilmemiş balon görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balon şişiren birini görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, istediği yola çıkacağına delalettir.

Kahve falında şişme balon görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, isteklerine kulak vereceğine inanılır.

Kahve falında mavi balon şişirmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişmiş balon görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına delalettir.

Kahve falında şişmemiş balon görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında balon şişirdiğini görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında balon şişirmek ömrün uzun olmasına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir