AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağın şiştiğini görmek

Kahve falında kulağın şiştiğini görmek

Kahve falında kulağın şiştiğini görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağın şiştiğini gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba harcamalısınız.

Kahve falında kulak şiştiğini görmek ortak işlere gireceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında kulağın şiştiğini görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, başarının garantileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağının şiştiğini görmek belalara denk gelmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudağını şiş görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin şiştiğini görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında elinde şişlik görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Kahve falında bacaklarının şiştiğini görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü şişmiş görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir