AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü şiş görmek

Kahve falında gözü şiş görmek

Kahve falında gözü şiş görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözü şiş gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrultusunda ilerleyerek ya da planlarına uyarak kendi istediğiniz şeyleri yapmanız veya hedeflerinize ulaşmanız zor olabilir.

Kahve falında şişmiş göz görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına işarettir.

Kahve falında göz kapağının şiştiğini görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ gözünün şiştiğini görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü gözü şiş görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi gözünü şiş görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerin şiştiğini görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında sol gözünün şiştiğini görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gözünün şiştiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir