AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak şiştiğini görmek

Kahve falında kulak şiştiğini görmek

Kahve falında kulak şiştiğini görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, onunla yeniden kavuşacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, bolluk içinde yaşamaya, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında kulak şiştiğini gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize karşı cömertsiniz.

Kahve falında kulak şiştiğini görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalettir.

Kahve falında kulağının şiştiğini görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağın şiştiğini görmek mekân değiştireceğine, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine inanılır.

Kahve falında bacağın şişmesini görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret eder.

Kahve falında vücudunun şiştiğini görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında şiş et görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında yüzü şişmiş görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında dudağın şiştiğini görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir