AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepçe aracı görmek

Kahve falında kepçe aracı görmek

Kahve falında kepçe aracı görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına işaret eder.

Kahve falında kepçe aracı gördüyseniz:

  • Soğukkanlılığı elden bırakmayın.

Kahve falında kepçe aracı görmek parasız kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze aracı kullanmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında aracı olmak keyfin ve geçimin kalmayacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate alamet eder.

Kahve falında uzay aracı görmek şans ve kısmet elde edeceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında arazi aracı görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında hava aracı görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında servis aracı görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında aracılık etmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir